בית הספר תדמור מציע מגוון רחב של קורסים, קורסים יסודיים, קורסים מקצועיים ומקיפים, בכל תחומי תעשיית האירוח והמלונאות. במסגרת הקורסים נלמדים התחומים המרתקים של יסודות הגסטרונומיה, הקניית כלים לניהול אפקטיבי ותזונה נבונה.
בתחום הקולינאריה נלמדים אמנות הבישול , אמנות האפייה , בישול אתני – הכשרה מקצועית של משרד התמ"ת , קונדיטוריה סוג 1 - הכשרה מקצועית של משרד התמ'ת, טבחות סוג 1 – הכשרה מקצועית של משרד התמ"ת, אמנות הקונדיטוריה ועוד. צוות ההדרכה של תדמור מנוסה ומקצועי, הכולל מרצים בכירים בענף, שפים, כשהלימוד כולל שיטות הוראה ייחודיות לצד סדנאות מעשיות והתמחות מקצועית במיטב המסעדות, קייטרינג וכיוצא באלה.